Maandag, 4 april 2011

De hechtingen van de operatiegaten zijn er ondertussen uit, maar het opnieuw vastgroeien van de pees aan de schouder heeft veel tijd nodig. Hubert slaapt veel, en heeft nu minder pijnstillers nodig. Rechterarm moet nog minstens tot eind van deze maand ge-immobiliseerd blijven. En de kinetherapie vindt ‘ie niet bijzonder aangenaam…

tot zover deze update.

Geplaatst in Winter 2010-2011.

4 reacties

 1. Hallo Hubert en Familie,
  Ik wens Hubert dan een goede genezing en zeker de kiné én oefeningen goed volgen. Eind 2003 ben ik ook aan de rechterschouder geopereerd. Was goed gelukt, maar in januari ben ik dan terug voor 3 weken in de kliniek opgenomen wegens een inwendige ontsteking op de pees.Ik heb daarna hardnekkig de kiné en oefeningen aan de koord met katrol gevolgd.Behalve een voortdurend geknaag in de schouder is alles OK nu.
  Veel succes en moed nog met de revalidatie.
  Fons en Christiane

 2. Dag Hubert,

  je zal zelf aan de schouder moeten werken met lichte oefeningen een beetje bewegen kan geen kwaad jij zelf voelt hoever je kan gaan de kini voelt het niet, ik wil maar zeggen opletten voor frozen shoulder, ik kreeg 6 weken massage van de kini en dan zat mijn schouder vast, ik ben dan zelf begonnen met oefeningen te doen de kini was verwonderd wat ik op 3 weken kon, zeker geen gewichten heffen of tillen met die schouder maar een beetje bewegen moet je zeker doen hoor voor de boel komt vast te zitten en pijn zal het doen op je tanden bijten zal nodig zijn, doe je best en veel geluk, mooi weer ga een eintje wandelen dan beweeg je zonder je het beseft elke dag een stukje beter hubert, sterkte

  Danjel.

 3. Hoi Hubert,

  blijf er de moed in houden, man… Op termijn komt alles wel weer in orde!

  Succes met de revalidatie!
  Groetjes, Veronique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.