Maandag, 16 mei 2011

Hubert merkt weinig van een verbetering na zijn schouder operatie, het bewegen van de arm is de ene dag wat minder dan een andere dag, de therapie bij de kinesist bestaat nog tot midden juni alleen uit massage en ondersteunde beweging, maar er mogen tot dan nog geen spierverstevigende oefeningen gedaan worden volgens de chirurg. Werken aan de computer blijft moeilijk omdat zijn arm dan teveel omhoog gehouden moet worden.

Voorlopig dus maar hier even lezen: reis naar Alaska…

Geplaatst in Winter 2010-2011.

Eén reactie

  1. Hallo Brigitte en Hubert,

    toch maar de moed niet opgeven hoor! Hopelijk komt alles toch noch goed, zij het van langen duur.
    Groetjes uit Landen,
    Fons en Christiane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *