6 juli 2011

Hubert vult de laatste paar weken zijn regelmatige schouder kine aan met dagelijks één kilometer te zwemmen in het zwembad van een bevriend hotelier. Alhoewel het al wat beter gaat met zijn schouder, zijn er toch nog bewegingen die hem behoorlijk pijn doen, o.a. aan de computer werken is nog altijd onmogelijk.

Geplaatst in Winter 2010-2011.

2 reacties

  1. Hallo Hubert, dagelijks één kilometer zwemmen dat kan tellen. Aan het oefenen voor een triathlon ?? Hopelijk brengt die thalasa techniek je de nodige baat. Moest het niet zover zijn, dan kwam ik mee doen was het maar om mijn “buikspieren” aan te sterken (haha) Maar daarna niet aan de Stammtisch blijven plakken hé., daar zou ik het meeste moeite mee hebben

    • Hubert gaat heel vroeg in de ochtend, dus voorlopig geen gevaar voor stamtisch plakkerij… ’s middags moet hij bij de kine gaan… de “schoolslag” moet de spieren van de schouder losmaken en verstevigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.