Zaterdag, 1 Oktober 2011

OK, ik ben er weer. De revalidatie van de schouder heeft langer geduurd dan gedacht, maar nu gaat het opnieuw redelijk. Iedereen bedankt voor de getoonde interesse in het herstel!

De schouder blijft een beetje stroef en de spierkracht is nog niet helemaal terug, maar dat wel mettertijd komen.

Ik begin dus terug met mijn blog, maar zal het in het begin nog niet dagelijks kunnen doen, dus regelmatig terugkomen en indien er hier geen nieuws, gewoon de “links” op deze bladzijde gebruiken voor de andere informatie die hier te vinden is.

Net als iedereen hebben we de afgelopen week een beetje kunnen genieten van een mooi nazomertje, en volgens de berichten zou dat nog tot en met komende dinsdag zo blijven. Tijd dus voor een paar karweitjes in de tuin: kompostkist opnieuw schilderen, gras maaien (misschien de laatste keer dit jaar?), en vandaag de tegelzetter ter hand gaan die in onze badkamer nieuwe vloertegels komt leggen.
We hebben namelijk vanwege een waterlek (ja, opnieuw!) dit jaar ook de koperen waterbuizen in de vloer en in de wanden moeten laten vervangen en zodoende krijgen (…) we dus nieuwe vloertegels.

Oja, en ik heb deze week een spaarlampje geïnstalleerd bij de webcam en de sneeuwmuur, want ook al ziet het er nog niet naar uit, toch komt de winter er al weer aan…

Om een beetje in de stemming te komen alvast een beeld van verleden jaar:

Prettig weekend iedereen !

Hubert

Geplaatst in Herfst 2011.

4 reacties

  1. Hallo Hubert,

    Schitterend nieuws!!! Maar zorg er toch voor dat je niet teveel hooi op je vork neemt! En geniet nog van het nazomertje.

    Nicole en Luc
    Harelbeke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.