Donderdag, 6 Oktober 2011

Diep bedroefd!

Steve Jobs is dood.

De oprichter van Apple Computer heeft mijn leven en carriere sinds 1984 sterk beïnvloed. Ik zal hem missen!

Maar Mac, iPod, iPhone, iTunes, iPad en iTV zullen ook zonder Steve honderden miljoenen mensen elke dag opnieuw veel plezier en produktiviteit blijven geven.

Bedankt Steve voor alles wat je voor ons hebt betekend!

Geplaatst in Herfst 2011, iPad, iPhone.

2 reacties

 1. Dit schreef de VRT deze ochtend:

  Steve Jobs heeft in zijn leven verschillende opmerkelijke uitspraken gedaan over leven en werk. Hieronder een kleine bloemlezing.

  Steve Jobs, de visionair achter Apple

  “Niemand wil sterven, ook zij niet die naar de hemel mogen. Maar het overkomt ons allemaal en zo hoort het ook. Want door de dood maken de ouderen plaats voor jonge mensen. Nu is het jullie beurt. Verspil die tijd niet en maak iets van het leven”. (Jobs in 2005, niet lang nadat hij geopereerd was aan kanker)

  “Microsoft heeft één probleem: ze hebben geen smaak.” (1998)

  “Wanneer je innoveert, maak je soms fouten. Je geeft ze best zo snel mogelijk toe en gaat dan verder met het verbeteren van je andere innovaties.”

  “Je kan niet gewoon aan klanten vragen wat ze willen en dat dan proberen te maken. Zodra je het gemaakt hebt, willen ze iets anders.”

  “Ik denk dat we plezier maken. Ik denk dat onze klanten van onze producten houden. En we proberen het altijd beter te doen.”

  “We hebben ons nooit geschaamd om fantastische ideeën te stelen.” (1996)

  “Een computer is voor mij het meest opmerkelijke toestel dat er ooit is uitgevonden. Het is voor onze geest het equivalent van een fiets” (1991)

 2. Zonder Steve , zijn team en medewerkers zaten we nog steeds in het “stenen tijdperk” van de PééééééCééééé want waarom zouden IBM en anderen het Pécéke gebruiksvriendelijker gemaakt hebben. Een computer in plaats van een PC dat zou het verschil maken, de rest volgde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.