Maandag, 10 oktober 2011

Gisteren verjaardagsbrunch in Eupen, die een beetje later is geëindigd dan gepland. Maar het was wel gezellig. De peter van Mike vierde zijn 70ste verjaardag, en omdat Mike niet even van Egypte terug kon komen voor een verjaardagspartijtje, hebben wij voor hem dubbel op gevierd.
Vandaag dus nog een beetje moe…

het weer vandaag:
Vandaag is er veel bewolking waaruit soms lichte regen of motregen kan vallen. Geleidelijk verschijnen er meer opklaringen, vooral in Vlaanderen. De maxima liggen tussen 15 en 19 graden. De wind waait matig tot vrij krachtig uit zuidwest tot west, met rukwinden van 50 tot 60 km/u. Vanavond en vannacht verschijnt er op veel plaatsen lage bewolking. Hier en daar kan het wat miezeren. De minima liggen tussen 10 en 16 gradeb. Het blijft matig tot vrij krachtig waaien uit westzuidwest. Daarbij zijn rukwinden mogelijk tussen 50 en 60 km/u.

Geplaatst in Herfst 2011.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.