Woensdag, 12 oktober 2011

Brigitte heeft net op tijd die nieuwe super puzzle van 5000 stuks klaargestoomd… (dat is diezelfde puzzle waaraan ze op 1 oktober mee begonnen is… een nieuw wereldrecord?)

Net op tijd, want nu kan die weer terug in het zakje en terug in de doos, want er vliegen morgen kennissen van ons naar Mike in Egypte, en die wil die puzzle graag ophangen in zijn woning. Als MSDT (master scuba diver trainer) in de Red Sea is dit natuurlijk een erg toepasselijke puzzle. En zo weet Mike in ieder geval dat alle 5000 stukjes voorhanden zijn.

het weer voor vandaag:
Vandaag is het meestal zwaarbewolkt met soms wat regen of motregen. ’s Namiddags is een opklaring mogelijk in het westen, terwijl in het noordoosten de neerslag wat intenser kan worden. De maxima schommelen tussen 13 graden in de Ardennen en 17 graden aan zee. De wind waait matig uit zuidwest tot west. Vanavond en vannacht is het meestal zwaarbewolkt met nog steeds perioden met regen. In het tweede deel van de nacht wordt het geleidelijk droger vanaf het noorden. De minima liggen tussen 7 graden in de Hoge Venen en 11 graden elders.

Geplaatst in Herfst 2011.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.