Maandag, 24 oktober 2011

Vanochtend: witgevroren trap, terras, velden en weiden in Wirtzfeld, en zelfs een wit laagje dat je als sneeuw zoudt kunnen betitelen… Toch verstandig om twee weken geleden de winterbandn al op de auto te laten zetten…

Wirtzfeld ligt aan de overkant van het meer van Bütgenbach, dat een 10 km lange wandel en fietsweg heeft rondom het meer. Sinds deze zomer zijn er overal nieuwe informatieborden geplaatst die informeren wat er wel en wat er niet mag langs de oevers of op het water.

In je blootje lopen mag dus ook niet meer, maar daarvoor is nu toch al een beetje te koud, dacht ik zo…

Geplaatst in Herfst 2011.

Eén reactie

  1. Dag Hubert en Brigitte,
    Wij zijn verheugd sedert enige dagen terug Uw dagelijkse blog te kunnen lezen. Ik hoop dat alles nu beter gaat en dat de pijnen achterwege blijven. Nu nog goed oefenen en dan komt het wel weer goed.
    Als ge die borden in Bütchenbach zo bekijkt, moogt ge daar alleen nog met kinderen of de hond aan de leiband of ook nog met de fiets rond het meer gaan.
    Beste groeten uit Landen,
    Fons en Christiane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.