Woensdag, 26 oktober 2011

Tijdens de installatie van de nieuwe waterleidingen in ons huis moesten ook de leidingen naar de badkamer van het gasten-appartement opnieuw getrokken worden.

Om de betegelde wanden van de badkamer zelf zoveel mogelijk te sparen, zijn de nieuwe leidingen daarom via de valse plafonds en dan via de achterkant van de badkamermuur door de muur heengetrokken.

Die muur in de andere kamer krijgt later nog een dubbele wandbekleding, zodat in de toekomst ook daar alles weer netjes verborgen zit. Waarschijnlijk wordt hier volgend jaar een complete wellnessruimte van gemaakt.

Ik heb dus nog genoeg plannen voor het volgende werkje

Geplaatst in Herfst 2011.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.