Zondag, 30 oktober 2011

Vanochtend dikke ochtendnevel in Wirtzfeld… niet vergeten vanochtend de klok een uurtje terug te draaien!
Wintertijd is begonnen

Terwijl er in Wirtzfeld nog een spannende avondlucht te beleven was voordat we eergisteren vertrokken waren….

avondlucht in Wirtzfeld

zijn we ondertussen goed in Egypte aangekomen, waar Mike ons van de luchthaven in Hurghada kwam afhalen om ons naar ons vakantiehuisje in El Gouna te brengen. Zoals de eerste avond gebruikelijk als we in El Gouna aankomen, eten we dan altijd in het Sport Cafe Jobo’s. Natuurlijk op het terras, want ’s avonds is het nog altijd zo’n 26 graden Celsius.

Met Mike in Jobo’s, El Gouna, Red Sea

Daarna nog even naar de lokale supermarkt om de koelkast te vullen met brood, boter, eieren, jam, kaas, suiker en melk, en een honingmeloen voor het ontbijt.
En natuurlijk een paar 6 liter flessen met drinkwater, want kraanwater in Egypte moet je maar beter niet drinken.

In het huisje zelf moest ik voor het slapen gaan wel nog het CPAP apparaat opbouwen dat ik nodig heb voor mijn slaap apneu. Ik had een lange ijzerdraad in een koffer meegenomen, omdat ik de luchtslang naar het masker graag boven mijn hoofd heb hangen, en niet op mijn schouder naar beneden. Met die ijzerdraad kon ik de slang gemakkelijk aan de gordijnstang bevestigen.
Zodoende kan ik mijn hoofd tijdens het slapen gewoon naar links of rechts draaien zonder dat ik op de slang kom te liggen.

cpap installatie in de slaapkamer

Vanochtend dan dit zicht vanuit de tuin met het zwembad op ons vakantiehuisje:

ons vakantiehuisje met zwembad

Geplaatst in Egypte (El Gouna), Herfst 2011.

3 reacties

 1. Hey Hubert
  geniet daar maar volop van deze vakantie!
  Oh, lijkt me een tof vakantiehuis, zalig met zwembad op de voorgrond…
  Groetjes
  Veronique

 2. Hallo,

  Geniet er maar van, hier genieten we toch ook van mooie temperaturen. Volgende woensdag bijna 20gr!Heb ik nooit meegemaakt op 2 november. Groetjes ..

  Mich

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.