Vrijdag, 4 november 2011

Terwijl ik op onze webcams zie dat het gisteren op St. Hubertus een druilerige dag in Wirtzfeld was, genieten we hier in het egyptische El Gouna nog altijd van de hele dag zon (OK, om half zes ’s avonds gaat die onder…) en temperaturen van 29-31°C overdag en 25° C graden ’s avonds.

Het bericht van gisteren doet vermoeden dat we alleen maar lui op onze rug liggen en veel en lekker eten (klopt gedeeltelijk…) maar… gisteren zijn we bijvoorbeeld ook aktief geweest en hebben een urenlange tocht op de SegWay gemaakt door El Gouna.

Enkele impressies van onderweg…

en ook nog een stukje video…

En ’s avonds hebben we op een restaurant-boot gegeten in de haven:

Vandaag begint de ernst van het leven…
Mike heeft namelijk vandaag vrij en dadelijk “willen” we met hem gaan shoppen in Hurghada…

Geplaatst in Egypte (El Gouna).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.