Maandag, 14 november 2011

Ik had gisteren vergeten de foto van overtrekkende kraanvogels op mijn weblog te publiceren… die zijn dus sinds enkele dagen weer luidruchtig bezig over te vliegen…

Jochen was afgelopen week naar zijn jaarlijkse ad:tech conferentie in New York geweest. Donderdagnamiddag moest hij dan daar na de laatste sessie direkt in het vliegtuig stappen, omdat een van zijn beste vrienden vrijdag 11.11.11 in het huwelijksbootje stapte.

Zodoende is hij vrijdag ’s morgens om half negen in Brussel geland, was dan rond half twaalf in Wirtzfeld, zich dan snel om te kleden, om dan nog net op tijd met de bruidegom in een oldtimer naar de ceremonie te rijden…

En Brigitte heeft haar artistieke talenten bot kunnen vieren op de bloemenbakken buiten:

En nog een notitie over het weer… we hebben deze maand in Wirtzfeld pas 2.5 liter neerslag gemeten, normaal zijn dat in November toch snel 75 liter in dezelfde tijd… hopelijk gaan we het manko later deze maand niet in één keer nageleverd krijgen in de vorm van sneeuw!

Geplaatst in Herfst 2011.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.