Vrijdag, 2 december 2011

We hebben een regeerakkoord, dus ook bijna een regering, en de vakbonden gaan dus vandaag staken en leggen het verkeer en het funktioneren van ons land weer gedeeltelijk lam.

Weer goed bezig!

Geplaatst in Herfst 2011.

5 reacties

  1. Groot gelijk hebben ze als je ziet wat voor belastingen en allerhanden besparingen weer bij de werkende mens word gehaald!De middenklasse kan er weer voor opdraaien en de rijken laten ze met rust.T is nog niet duur genoeg in dit land!Ik heb mijne bestelbon voor de zonnepanelen in ieder geval geannuleerd!Ik had voor 25000 euro 48 panelen bestelt voor ongeveer 7300kwh op te wekken en dat valt nu in het water.Ik zal nu wachten tot ze de helft goedkoper worden.

    • Dat was in ieder geval wel al een goede prijs, ik had twee jaar geleden een offerte voor 22 panelen liggen en dat ging ook 23000 kosten. Maar kan de panelen niet plaatsen omdat de buurman een boom heeft staan die schaduw werpt op ons dak

  2. Ja, die vakbonden toch hé ! Neem eens een voorbeeld aan Groot Brittanie waar de vakbonden vakkundig monddood werden gemaakt en waar nu het armoedepercentage het grootst is in heel Europa. Mensen worden daar verplicht om jobs aan te nemen van 4 uur per week, te werken wanneer het de patroon past. 1/3e van de werknemers verdient nog amper genoeg,ondanks voltijds werk, om hun maandelijkse huur te betalen.
    En dan zou je nog niet mogen op straat komen als ze ook die categorie van mensen aanspreken om de ongelooflijke knoeiboel van het groot kapitaal op te lossen.

    Inderdaad weer goe bezig !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.