Maandag, 12 december 2011

Gisteren een beetje geknutseld. We hadden een afgeprijsde spiegel op MDF plaat gekocht bij de Praktiker in Duitsland, en ik heb dan daarop een setje van spiegelkogellampjes gemonteerd om zodoende een beter passende spiegel boven het wasbekken te plaatsen van onze verbouwde gasten wc.

Hoort zich allemaal eenvoudig aan, maar:
– de plaat had ook nog een legplankje, dus dat moest eerst verwijderd worden.
– de gaten van de pluggen die dat plankje vasthielden, moesten natuurlijk uit het zicht verdwijnen, dus de mdf plaat moest voorzichtig ingekort worden.
– de elektrokabels van de vroegere lamp ter plaatse kwamen niet in het midden uit, moesten dus aan de achterkant in de plaat weggewerkt worden, daarvoor moesten dus een rij boorgaatjes geboord worden (niet te diep) om de kabels op te kunnen nemen.
– De kabels die uit de muur kwamen waren natuurlijk te kort, dus er moest ook nog een verlenging aan gemaakt worden, die dus ook weggemoffeld moest worden.
– het ophang systeem van de spiegel zat eerst aan de verkeerde kant (de plaat werd immers ondersteboven gedraaid…) dus dat moest opnieuw bevestigd worden en uitgelijnd zodat de spiegel weer recht komt te hangen…

kortom: “hang je even de lamp op aan de spiegel” heeft me enkele uurtjes werk gekost…

Maar goed, het werkje is geklaard, en iedereen is tevreden.

Zo dadelijk vertrekken we naar de begrafenis van Jef.

Geplaatst in Herfst 2011, Knutselen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.