Maandag, 19 dec 2011

Volgende langlauf skicentra zijn deze Maandag geopend:
Mont Rigi, Baraque Michel, Botrange, Ovifat en Skicentrum Rocherath.

Ook vandaag ligt er nog altijd meer dan 25 cm sneeuw in Wirtzfeld, en niet alleen de sneeuwschuivers en strooidiensten zijn onderweg, bij ons in het dorp doet de gemeente een extra inspanning om ook de stoepen met de gemeentebagger schoon te baggeren, omdat er natuurlijk nog veel stoepen zijn langs stukken weiden waar geen huizen staan.

En ook ik moet dadelijk nog eens beginnen te sneeuwscheppen, de tuinpaden naar onze vakantiewoning moeten vrijgemaakt worden, want vandaag komen onze “Kerst gasten” uit het Antwerpse voor 2 weken in ons vakantie appartementje, overigens zijn dat dezelfde mensen die verleden jaar met Kerstmis ook al 2 weken gehuurd hadden.
’t Schijnt ze dus goed bij ons te bevallen…

©2011 Jochen Savelberg

Geplaatst in Herfst 2011.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.