Woensdag, 21 december 2011

VandaagMorgen begint de winter, en bij ons in Wirtzfeld is dat duidelijk te zien via onze webcams, er ligt nog altijd meer dan 25 cm sneeuw, maar het heeft gisteren al enkele uren gedooid, en er is ook af en toe wat regen gevallen. Afgelopen nacht heeft het dan opnieuw lichtjes gevroren.

Ook vandaag en morgen zou het het overdag dooien, zodat de sneeuwkwaliteit snel afneemt en we waarschijnlijk met Kerstmis alleen nog hier en daar een gesloten sneeuwtapijtje zullen zien.
De meeste skicentra zullen vandaag sluiten omdat de toestand op de pistes te slecht wordt.

Aangezien in walonnie er nu al lustig op losgestaakt wordt, zal de situatie op de wegen her en der gevaarlijk kunnen worden, indien er niet gestrooid gaat worden op de gladde plekken die ontstaan door aanvriezend smeltwater.

Rij voorzichtig!

PS Jochen heeft onze site in een nieuw kleedje gestoken, mochten er nog links zijn die niet werken, dan hoor ik dat zeker van jullie?

Geplaatst in Herfst 2011.

5 reacties

 1. Hallo Hubert,
  Had de vorige dagen al iets gemerkt, maar dacht dat het ergens een bug was of zo.
  Om 08:16 zag ik aan het meetstation een “guur” persoon met muts, leek wel met een kruiwagen…….met zat toch niet aan je houtvoorraad ???
  Had eerst niet door “kalender” , misschien “archief of vorige berichten” noemen ??

  Groetjes
  Jos

 2. Hey Hubert ,

  Zo te zien nog een mooi laagje ,
  Morgen en overmorgen zal de sneeuw het zwaar te verduren krijgen en zal ze als pudding in elkaar zakken en verdwijnen. volgende week zal er inderdaad niet veel meer van over blijven.
  Op de webcam is er precies stevige dooimist op dit moment?

  Groeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.