6 reacties

 1. Hallo Hubert, Brigitte en alle lezers, 2011 is ribbedebie, 2012 wrijft de prut uit zijn ogen. Langs deze weg wens ik jullie, je partner(s..) en je familie een gelukkig en gezond 2012 toe, en hoop ik dat de getroffen roodstrikste maatregelen ons niet te veel afromen waar we nu na al die jaren recht op zouden moeten krijgen.

 2. Beste Hubert en Brigitte,

  Onze beste wensen voor 2012.

  En bedankt voor alle informatie die u ons weeral een heel jaar lang gegeven heeft.

  Groetjes vanuit Wilrijk (13gr).

  Mich& Co

 3. Een prettig en gezond 2012 gewenst vanuit Geraardsbergen. Hopelijk zien we deze winter toch nog wat sneeuw op de webcams want zeg zelf, zo een sneeuwloze winter waren we niet meer gewoon hé, temeer we nu allemaal winterbanden hebben…………….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.