Dinsdag, 3 januari 2012

Alle sneeuw weg, veel goede voornemens ook al weer weg…. daarvoor elke dag veel regenwater, en vandaag en donderdag ook heel veel wind… ik hoor de wind nu al aan onze rolluiken rammelen, en dat zal vandaag niet minder worden, integendeel.

Goede voornemens: nu al 4 jaar dat ik gestopt ben met roken, dus dat heeft zijn effekt gehad.

Benieuwd of we deze week weer wat sneeuw zullen zien, ik heb alleszins geen tijd om sneeuw te scheppen, de eindejaars boekhouding moet afgewerkt worden en dat neemt iets meer tijd in beslag dan gewoonlijk.

Geplaatst in Winter 2011-2012.

Eén reactie

  1. Hallo Hubert,

    Hier in Merksem (Antwerpen) is het ook al serieus aan’t waaien. Volgens de buienradar zal het rond 9h00 gedaan zijn met regenen. Sneeuw hebben wij hier deze winter nog niet gezien, erg hé! Een goeie tip tegen rammelende rolluiken, steek enkele rollen WC-papier tussen de ramen en de rolluiken.

    Mvg, Yvo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.