Dinsdag, 31 januari 2012

Bitter koud deze ochtend… het vriest nog altijd -6°C, en dat is nog maar het begin van de winterprik…

Hierboven, in het overzicht voor de komende dagen zie je, dat we ons ’s nachts aan -19°C mogen verwachten, onder thermometerhut is dat.

Aan de grond kan het dan nog wat kouder zijn…

Het beetje sneeuw (4 cm) dat gisteren in de vorm van droge poedersneeuw is gevallen, kon ik vanochtend gemakkelijk wegvegen met een bezem op de trap, de sneeuw kleeft niet op de stenen zolang er vanbovenaf geen druk op uitgevoerd wordt.

Maar aansluitend merkte ik wel dat ik zonder handschoenen had gewerkt… de handen door en door koud en een tintelend gevoel… zoals je dat kent van je kindsjaren nadat je urenlang in de sneeuw had geravot…
Of is dat een teken dat ik kinds word?

Rij voorzichtig, het kan overal glad zijn!

Geplaatst in Winter 2011-2012.

Eén reactie

  1. Mooi zo die sneeuw 🙂 Volgende week kom ik in de buurt, meer bepaald longfaye. De sneeuw blijft waarschijnlijk liggen maar hopelijk valt er nog een beetje bij! Hoewel volgens uw weerbericht het elke dag zon gaat zijn..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.