T-21 Carnavals Zaterdag, 18 februari 2012

De sneeuw smelt nu wel heel snel, maar het water kan niet weg omdat de ondergrond nog flink bevroren is. Er ontstaan dus overal plassen water, en als morgen en overmorgen de temperatuur weer onder nul duikt, kan dat dus voor gladde plekken zorgen!

Voorzichtig dus.

We zijn aan het aftellen…

De Oostkantons vieren net zo fanatiek de Carnaval als in de Limburgen, in het Rijnland en in Aalst.
Veel plezier dit weekend!

Geplaatst in Winter 2011-2012.

2 reacties

  1. na het aftellen komt de lang verwachte ……….. START en aan de aankomst beseft men dat het voorbij is, en kan het aftellen terug beginnen, of geef je de aflossing, want daar tellen wij dan weer naar af. En hebben de vrouwtjes het niet te bont gemaakt ??? Hoofdpijn zal vandaag een aanvaardbare uitvlucht zijn….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.