T-17, Aschermittwoch, Aswoensdag 22 februari 2012

T-17: tweede woordje is “je”

Brigitte heeft “effe tussendoor” nog maar eens een 1000-er puzzle klaargestoomd:

Vanochtend om 07.15 uur was er één enkele harde knal in ons dorp, feitelijk net zo’n geluid als verleden jaar in het dorp toen een zatte jager ’s ochtends vroeg een aantal geweerschoten afvuurde tijdens een feestje.

Hopelijk was het dit keer niet iets ergs….

Geplaatst in Winter 2011-2012.

3 reacties

  1. Hubert, k heb een vraagske,Waaom is op jullie site de webcam van mont rigi een wit vlak?Het lijkt of die webcam buiten gebruik is maar dat is blijkbaar niet zo. Op het weerstation van Maasmechelen is die wel degelijk (alle twee) in werking. De ene geeft de sneeuwhoogte aan en de andere staat gericht op het landschap. Kunnen jullie niet meer webcams op jullie site zetten ook? Die van Botrange en zo staat er ook niet op.Groetjes dirk

    • Dirk, als je een beetje afweet van website programmering, dan kun je eens kijken wat de link naar die webcam is… Een heel gecompliceerde link is dat, en die verandert ook nog elk kwartier…. Soms krijgen we daardoor wel hun beeld, en soms niet. Ik ga dus die link maar beter kompleet weghalen, dan is het probleem definitief opgelost. Is ook de reden waarom wij geen andere webcams tonen, teveel werk met aanpassing van veranderende links en die hebben eigenlijk niets te zien met Wirtzfeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.