T-3, Woensdag 7 maart 2012

Schijnbaar wordt er bij ons in Hoog België opnieuw sneeuw verwacht. Maar het ziet er bij ons deze ochtend al wit. Dat komt omdat het flink gevroren heeft, -6°C onder thermometerhut, aan de grond zelfs nog meer: -8°C. Wel nog even deze winterfoto even laten zien die Jos ons doorstuurde:

Morgen 10 cm sneeuw? We zullen zien!

Interessante dag vandaag: er wordt weer iets nieuws door Apple uitgebracht, en dat kan belangrijk zijn voor onze business, dus dat wordt vanavond weer live meekijken via het internet.

T-3: volgend woordje is “het”

Geplaatst in Winter 2011-2012.

4 reacties

  • Nu nog niet, morgen zou er een skipiste bij botrange open gaan, maar het is maar de vraag of er inderdaad zoveel valt als dat er voorspeld wordt, het kan ipv 10 cm ook maar 4 cm zijn, dan is het dus te weinig. Nu ligt er nog helemaal niks, dus….

   de sneeuw expert meldt:

   Afgaand op de voorspellingen kan er donderdag worden gelanglaufd op Botrange, er wordt rond de 10 cm sneeuw verwacht en die zou er woensdagavond tegen 20u moeten liggen. Je mikt daarbij best op de voormiddag om zeker te zijn van een zo goed mogelijke situatie. In de namiddag wordt lichte dooi verwacht. Als die dooi mee valt, dan blijft vrijdag voor de middag ook een optie, vrijdag in de namiddag is ’t weerom “bye bye sneeuw”.

   Alleszins is het zo dat de skatingpiste op Botrange donderdagochtend zal worden klaar gemaakt, als de voorspelling uitkomt, we hebben het traceren zelf in de hand tegenwoordig… Je kan ook classic langlaufen op de skating piste, weliswaar aan de zijkant.

 1. Ik zie dat het sneeuw, maar het is donker dus ik kan niet zien of het hevig of licht sneeuwt. Hoe hard sneeuwt het momenteel? Misschien gaat de 5 cm nog gehaald worden, maar 10 cm denk ik niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.