3 reacties

  1. Proficiat Hubert. Groot nadeel: nu gaat ge tijd te kort hebben. Als we nog eens in de buurt zijn met de motorhome (we staan dan vaak op de P van Feuervogel) komen we u persoonlijk feliciteren (als ge tijd hebt).
    Guido en Kris

  2. Hallo Hubert,
    Hartelijke gelukwensen met Uw 65ste verjaardag en welkom in de club van de =staatsambtenaren=. Laat die jaren niet aan Uw hart komen en bezig blijven zal zeker wel geen probleem zijn voor U. Wij behoren ook tot de héél oude generatie want onze kleinzoon heeft ons tot “OEROPA en OEROMA” gepromoveerd !
    Beste groeten voor U en Brigitte,

    Fons en Christiane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.